بهترین روش تست زنی از نگاه مهندس عارف ربیعیان
خیلی ازمون میپرس چقدر تست بزنم کافیه ؟؟؟!!! جواب اینه که هر درس و مبحث متفاوته اما یه سری اصول کلی تست زنی هست که اینجا آوردیم : “اگر مبحثی بیش از ٧٠ تست داشت حتما آنرا تکه تکه پاسخ دهید. حل ٢٠٠ تست در ۴ نوبت ۵٠ تستی خیلی بهتر حل یکباره آنهاست .
در تابستان و پاییز و زمستان (یعنی قبل از عید) باید سعی کنید بیشتر سراغ دروس مفهومی تر و غیر حفظی تر بروید و تا میتوانید برای آنها تست کار کنید . برای دروس حفظی نیاز به تست زنی آنچنانی نیست و اگر آنها را بعد از اسفند ماه نیز شروع کنید به مشکلی بر نخواهید خورد.
به هیچ عنوان پاسخ ها را داخل کتاب علاممت نزنید .
در دروس مفهومی و ترکیبی و حل کردنی ٢٠٪ تست ها را برای نمونه و مثال و دست گرمی بزنید (یعنی نه تنها زمانی لحاظ نکنید بلکه اگر همه را هم اشتباه پاسخ دادید اعمتماد به نفس خود را از دست ندهید) ۵٠٪ بقیه تست ها را برای یادگیری بزنید و سعی کنید هر ١٠ سوال یا هر ٢٠ سوال یک بار پاسخ ها را چک کنید تا بتوانید به سرعت به اشتباهاتتان پی ببرید ٣٠٪ انتهایی نیز حکم ارزیابی شما را دارد که باید ببینید درس را خوب یاد گرفته اید و سرعت عمل کافی را دارید یا خیر !
سعی کنید در دور اول تست زنی همه تست ها را پوشش کامل ندهید تا برای آینده تست های تر و تازه داشته باشید . (البته در درس زیست این کار درست نیست و در این درس هرجا دستتون رسید تست درو کنید!)
در طی تست زنی خود به خود به این سمت حرکت میکنید که از تست ها مطلب یاد بگیرید … در این مرحله نکته و یادداشت برداری را در گوشه ذهن داشته باشید .
وسواس در تست زنی یک مشکل بزرگ است … از تست ها به راحتی عبور کنید و آنهایی که فکر میکنید نکته دارند یا آنها را اشتباه پاسخ داده اید نشان دار کنید .
از یادداشت برداری راه حل های تستی کم کاربرد و اصرار روی آنها به شدت پرهیز کنید
هوشیار باشید و حواستان را جمع کنید … مثلا از خود بپرسید چرا مولف این تست را در اینجا آورده ؟؟؟ یا چرا این تست ها ترتیبسان اینگونه چیده شده ؟؟؟ این سوالات به شما کمک میکند مطالب را بهتر بفهمید و بیشتر در خاطرتان بمانند .
با مداد تست بزنید و به هیچ عنوان از خودکار یا از مداد قرمز استفاده نکنید