عارف ربیعیان از هدف تست زنی میگوید قسمت (۴)

در مقالات در 4 ژوئن 2021

عارف ربیعیان از هدف تست زنی میگوید قسمت (۴)

تکنیک های تست زنی

روش های تست زنی متعددی وجود دارند که می توان از انها استفاده کرد. تنها نکته ی قابل توجه این است که تکنیک ها را در منزل و در آزمون های آزمایشی به خوبی تمرین کنید و به هیچ عنوان از تکنیکی که تا بحال آنرا تمرین نکرده اید در آزمون اصلی استفاده نکنید.

روش ضربدر و منها :

شاید در مورد روش ضربدر و منها در تست زنی شنیده باشید اما در اینجا می خواهیم مفصل تر درباره آن صحبت کنیم.

تکنیک ضربدر ومنها یک روش بسیار مفید در طبقه بندی سوالات تستی است.

این تکنیک اینگونه تعریف می شود :

دسته ای از سوالات هستند که به راحتی می توان به انها پاسخ داد و نیاز به حل تست یا بیشتر فکر کردن نیست.

دسته ای دیگر از سوالات را می توان جواب داد ولی نیاز به زمان و فکر کردن دارد, این دسته را با علامت منها مشخص کنید. البته قبل از اینکه این روش را به کار ببرید باید در ذهن خود در نظر داشته باشید که علامت منها برای سوالات زمانگیر است . علامت ضربدر برای سوالاتی است که مطمئن هستید حتی با صرف کردن وقت و انرژی تان نمی توانید به انها جواب دهید.

اگر علامت ضربدر و منها را در تست ها قاطی کنید آن وقت هست که زمان زیادی از شما گرفته می شود و نمیتوانید خوب ودرست به سوالات جواب دهید.

پس نحوه برخورد به سوالات اینگونه است:

دسته اول را که با یک نگاه و صرف مدت زمان کم جواب دادید را کنار می گذارید

و به سراغ سوالات علامت دار می روید. در این مرحله از تست زنی, دور سوالات ضربدر دار خط بکشید تا بدانید که به سراغ این تستها نروید ولی نوبت می رسد به سوالات منفی دار. این سوالات را از ابتدا شروع کنید به جواب دادن ولی قبل از شروع ابتدا زمان باقیمانده را در نظر بگیرید.تعداد سوالات منها دار را هم بشمارید و با تقسیم مدت زمان باقیمانده بر تعداد سوالات منها دار, مدت زمانی را که برای هر تست باقی می ماند در نظر بگیرید تا در پایان, زمان کم نیاورید.


مهندس عارف ربیعیان مدرس برتر شیمی کنکور
برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی رایگان با شماره‌های
۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱
۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲
۰۹۱۲۸۳۷۵۷۴۷
تماس بگیرید

تماس تلفنی